29 maart 2023

Esther Wulms Kwartiermaker FZO Noord Brabant per 1 juni

Per 1 juni zal Esther Wulms Marike Schoneveld opvolgen als kwartiermaker. Marike blijft nog tot 1 juli voor een warme overdracht. De komende tijd zal Esther waar mogelijk vast aansluiten bij regionale overleggen.

Over Esther:

Esther is van origine IC-verpleegkundige en heeft zich later doorontwikkeld tot leidinggevende, onder andere op de IC. Op dit moment is Esther werkzaam als procesmanager innovatie bij het Catharina Ziekenhuis, is ze onderdeel van Partners in Ontwikkeling (organisatie die praktijkopleiders toerust voor innovatief opleiden in de zorg) en doet zij opdrachten als zelfstandige. Deze combinatie van inhoudsdeskundigheid, ervaring als lijnmanager en ervaring met opleiden, innovatie en
verandermanagement maken Esther een goede kandidaat.

Esther zegt hier zelf over: “Mijn huidige werkzaamheden focussen op het samenspel tussen opleiden, veranderen en project- en innovatiemanagement, met een direct effect. Dat is waar ik energie van krijg. Mijn drijfveer is om vanuit samenwerking nieuwe ideeën en kansen te verkennen om te komen tot nieuwe oplossingsrichtingen, dichtbij de professional.