31 mei 2022

De werkconferentie op 20 mei ‘Samen sterk in de regio’ was een groot succes.

Met ruim 80 deelnemers lieten we ons in Tilburg meenemen in de kunst van het samenwerken door Common Eye en in het vernieuwde toezicht door CZO. Alle workshops en ronde tafels waren goed bezocht. De deelnemers aan de ronde tafels dialyse en moeder & kind waren heel enthousiast en hebben afgesproken om contact te houden met elkaar.

Kon je er niet bij zijn, maar wil je wel alle informatie ontvangen van de sprekers en de workshops? Of heb je belangstelling voor de ronde tafel dialyse of moeder&kind? Stuur dan gerust een mail naar mschoneveld@bosmanvos.nl, kwartiermaker FZO-regio Noord-Brabant. Nog een tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je nooit meer iets mist (homepage, onderaan, knop inschrijven).